2013...

13.11.2013 Dnes slaví naše babuška Vanity       15té narozeniny !!

Trochu statistiky.

Shih-tzu klub ČR a počty členů od vlády minulé až po současnost.


Počet členů ve zpravodaji 44/2004, což byl poslední za vlády předsedy pana Petrovického a Jarmily Podzemské je dle stavu 115 členů.

Další zpravodaj v pořadí je 45/2005 což je první za vlády pana Kubeše jeho přítelkyně slečny Junkové a její matky paní Gottfrídové 89 členů

Zpravodaj 58/2012 za stejné vlády je již s počtem členů 88.

Poslední zpravodaj 59/2013 jsem napočítala 70 členů k 31.1.2013 a je jisté, že 2 již nezaplatili, neboť v srpnu na schůzi říkal předseda 68 členů. No nějak nám to klesá. Čím to bude??

 

KLUB ČR

Nějak mě dochází trpělivost když čtu lži ohledně veterinární přejímky na klubové výstavě 29.9.2013 v hotelu Step v Praze, kterou pořádal Klub ČR.

Je velmi zajímavé jak dokáže slečna Junková popsat celou událost u které vůbec nebyla, takže se domnívám, že vše má z doslechu jedna teta povídala.


Na klubovou výstavu jsem jela včas, neboť jsem měla přihlášené 4 psy. Po vstupu do hotelu po mě chtěla nějaká žena očkovací průkazy.Když jsem se ptala proč, bylo mě odpovězeno, že je to veterinární přejímka. Ještě jsem nezažila veterinární přejímku doktora bez bílého pláště a tyto dámy neměly ani visačku, takže jestli to byly veterinářky vlastně nikdo z nás dodnes neví. Z kabelky jsem vyndala několik očkovacích průkazů a kontrolovala jména psů. Měla jsem jen dva, zbytek byl psů které jsem vystavovala v Brně. Omluvila jsem se s tím,že mám zbytek v autě, kam jsem hned šla. Naprosto odmítám lživé nařčení , že jsem předkládala průkazy psů které jsem neměla hlášené !!! To slečna Junková fakt přehnala, neboť tyto očkováky jsem z ruky nedala! Bohužel v autě jsem očkováky neměla, neb jsem auto uklízela a vše jsem dala do druhé tašky, kterou manžel z auta odnesl do domu, takže jsem šla zpět s tím, že mám pouze dva očkováky. Údajné veterinářky jimi začaly listovat, takže jsem jim poradila kde očkování proti vzteklině je potvrzeno, ale to nestačilo. Hledaly ostatní očkování, které bylo platné do května.Takže se začaly radit s paní Gottfrídovou, která požadovala i trojkombinaci a ta konstatovala, že očkování není platné a nemohou mě pustit vystavovat. Vzhledem k tomu, že jsem neměla propozice sebou vytištěné, vzala jsem si očkováky od údajných veterinářek a zajela do sálu (opět nepravdivé tvrzení slečny Junkové na které mám svědky)oznámit kamarádům ,kteří mě drželi místo, že mám zákaz vystavovat a že místo už držet nemusí.Při odjezdu celou událost řešily údajné veterinářky s předsedou klubu panem Kubešem a ten řekl“ s tím se Ivo nedá nic dělat „

Když jsem vyjela k domovu, volala jsem kamarádce co se stalo a jestli mě může najít propozice na stránkách klubu a vyhledat paragraf a přečíst co něm píší. O trojkombinaci ani pod jedním bodem nebylo zmínky, takže mě bylo doporučeno se vrátit a zavolat Policii ČR, čehož nyní lituji že jsem neudělala, neboť dle propozic jsem splnila vstup se dvěma psy!

Nejsem první ani poslední kdo doma zapomněl očkovák a vždy jsem byla svědkem, že veterinář na místě udělal prohlídku psa a byl vpuštěn na výstavu, ale tady to záměrně nešlo.

Korektně se nechovaly ani údajné veterinářky, které dlouho řešily pasy psů polských vystavovatelů a poučovaly jak to má být správně, ale po poradě s paní Gottfrídovou byly vpuštěny do sálu a za tu chvilku co jsem u přejímky stála přišla další vystavovatelka, která tvrdila že očkováno má, ale veterinářka spěchala k případu, takže jí to nestačila potvrdit a na čestné prohlášení také mohla vejít do sálu!! Je toto korektní přístup ke všem vystavovatelům ?????


Dojela jsem domů, vytiskla jeden i druhý paragraf z veterinárních podmínek pro přijetí na výstavu, protest a okamžitě jela zpět.


Nejdříve jsem se zeptala předsedy pana Kubeše, zda mě může říct co v těch podmínkách je. Věděl jen jeden paragraf, který je jasný každému majiteli psa, neboť očkování proti vzteklině je dané zákonem, ovšem co je pod druhým paragrafem nevěděl, což by jako hlavní rozhodčí a předseda klubu vědět měl. Co je ještě horší je skutečnost, že to nevěděla ani paní výstavní referentka Gottfrídová, a tak jsem jim předložila vytištěné odstavce, kde o ostatním očkování není vůbec nic.


Proto jsem panu Kubešovi předložila protest, který převzal a vlastní rukou napsal potvrzení o přijetí i s razítkem klubu.Když jsem se zeptala, proč mě nenabídl byť za poplatek prohlídku psů, odvětil“ to jsem měl, to byla chyba „ Otázkou zůstává, zda si to bude pamatovat. Zaplacení jistiny nepožadoval(opět v rozporu v VŘ A PROPOZICEMI), takže jsem ji zaplatila hned po příjezdu domů z účtu( alespoň mám platný doklad) a zaslala potvrzení emailem jak panu Kubešovi, tak pokladní a ředitelce výstavy paní Henyšové a oběma zaslala SMS zprávu o platbě( panu Kubešovi na obě telefonní čísla).


Čekala jsem na výsledek, neboť ten by dle výstavního řádu měl být do konce výstavy, ale bohužel se nedočkala, neb celý výbor v klidu seděl v restauraci a objednával si jídlo. Mezi tím jsem si ještě zjišťovala u všech členů výboru kdo doplácel výstavní poplatky a všichni mě odkázali na pokladní paní Henyšovou, ale i ta mě sdělila, že jí krom poplatku za soutěže párů a chovatelských skupin nikdo jiný nic neplatil, ale to již s tímto případem nesouvisí.


Ještě jednou jsem zašla do restaurace, ale výsledek žádný, proto jsem odjela domů.


Večer jsem mluvila s členem výboru a dozvěděla se, že pan předseda klubu konstatoval, „Iva má pravdu.....“ a tak jsem čekala písemné vyjádření.


Dnes je 16.10.2013 a řešení jsem myslela že ještě není, avšak odpoledne mě volala kamarádka, jestli jsem četla co se píše na stránkách Klubu ČR.Nevěřila jsem vlastním očím.Paní Henyšová jako ředitelka výstavy o článku na stránkách nevěděla a pan hlavní rozhodčí a předseda klubu Kubeš od výstavy nezvedá ani jeden telefon, takže co dodat ? Poslala jsem stížnost na ČMKU a počkám na vyjádření. Pak se rozhodnu jak dále postupovat, ale kydat špínu na sebe nenechám. Psy mám všechny dle zákona ČR očkované(každoročně kontrolováno Krajskou veterinární správou) a nad zákon po nikom nemůže chtít nic víc ani paní Gottfrídová, ani nikdo jiný.




Výstava KCHMPP :-)


 

14.9.2013 CAC Lučenec

 

11.9. Aktualizace výstav :-)

Syn naší Fámy - Akar z Ivafre

10 měsíců

Chorvatský šampion



28.8. Odjel do nového domova Falco :) ♥

 

6.8. Odjela do nového domova i FeeBee ♥

 


2.8. Odjela Fantasia do nového domova :) ♥

 

 

23.7. Aktualizovaná sekce "na prodej" :)


22.6. Odjel do nového domova náš poslední volný pejsek. Sladký Caviár. Hodně štěstí Cavíčkovi i jeho majitelům! ♥

 


6.6. Úžasné výsledky našich psů na Slovensku.

 

Více v sekci výstavy. 

9.4.Do nového domova odjeli bráškové Dylan a Diamant. Jsme rádi, že kluci budou vyrůstat spolu ve Francii !


30.3. Odjela do Velké Dobré naše sladká Connie ♥

29.3. Odjel do nového domova do Zdemyslic náš Casanova ♥ 


28.3. Odjel s novou paničkou do Milevska náš Dream. Hodně štěstí ♥


24.3. ÚŽASNÉ úspěchy našich psů a hlavně odchovů na Klubové výstavě klubu Shih-Tzu ČR a na Klubové výstavě klubu KTP SK !!!! Více v sekci "výstavy"

18.3. Odjela do nového domova do Plzně naše krásná Dafné ♥

16.3. DoDo dnes odjel do nového domova do Mostu a hned po něm nás opustila i Basirka která jela do Náchoda. 

12.3. Aktualizovaná sekce "na prodej"


12.3. Odjel do nového domova do Bytřice náš Casper ♥


11.3. Odjel do nového domova do Plzně Drahokam ♥


10.3. Odjel do nového domova krásný Caramelo kterého snad uvidíme na výstavách :)


3.3. Odjela do nového domova do Nýrska i naše Begi♥


10.2. Odjela Beky do nového domova k naší kamarádce Ivě Bičišťové za kamarádkou Coffe.



6.2. Aktualizovaná sekce "na prodej"



2.-3.2 Jsme byli na výstavě. Duo CACIB Brno a měli jsme veliký úspěch! Více v sekci "výstavy" !



2.2. Odjel do nového domova do Švýcarska náš malý Zero k moc hodným páníčkům! Hodně štěstí ♥



27.1 Odjel do nového domova  do Slovinska Akar s novými báječnými páníčky ♥ 


21.1. Do nového domova odjel Akim k manželům

      Býškovým !

  

19.1.- přidaná štěňátka do sekce "na prodej"

 

aktualizováno: 05.02.2024 04:40:43